Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Military-tábor Mogyoródon 2009

Mint minden évben , most is indul a tábor

- hatalmas nagy élmény

- felejthetetlen küldetések

A tábor honlapja :

URL : http://militarytabor.hu/

 

 

____________________________________________________________

Az Új Magyar Gárda toborzót hirdet a 18 év alatti fiataloknak

- ebbe mi is beletartozunk

- 18 év alatt jelentkezhetsz kadétnak

Ha valakit érdekel a toborzó az itt nézzen szét !

URL : http://magyargarda.hu/jelentkezesi_lap

 

 

______________________________________________________________

 

 

Kép

 

 Szexuális szolgáltatásokért droggal jutalmazott a gazdag rabbi

Egy gazdag rabbi finanszírozta azt a drogügyletet, amelyben lányok narkotikumokat kaptak szexuális szolgáltatások fejében – derült ki egy múlt héten tartott bírósági meghallgatáson Nagy-Britanniában.

Az 54 éves rabbi, Baruch Chalomish alakította ki azt a belvárosi lakást, amely a kokainnal való üzletelés központjává vált, miután a rabbi maga is visszaélt a kábítószerrel. A rabbit barátjával, a szintén 54 éves Naszir Abbásszal együtt tartóztatták le, miután 15 000 font készpénzt, és 100 g kokaint (amelynek nagyja 80%-os tisztaságú volt) találtak a lakásban januárban tartott házkutatás során. A rabbi manchesteri otthonában is tartottak házkutatást, ahol találtak még készpénzt, és további 50 gramm kokaint a lakás különböző pontjain elrejtve. Rendőri kihallgatása során Abbász azt állította, hogy Chalomish nem árulta a drogot, azt azonban megengedte, hogy a lakásán őt meglátogató bármelyik fiatal lány kiszolgálja magát – némi szexuális szolgáltatásért cserébe. A Manchesteri Koronabíróságon azonban Michael Goldwater, a vád képviselője rámutatott, hogy Naszir Abbász és Chalomish Rabbi az általuk birtokolt drogokkal kereskedtek. Chalomish Rabbi a kétrendbeli kereskedelmi célzatú kábítószer birtoklás vádját tagadja, azonban beismerte bűnösségét a kábítószer birtoklásában. Naszir Abbász, aki nem jelent meg a bíróságon, az egy rendbeli kereskedelmi célzatú kábítószer birtoklást és a kábítószer birtoklás vádját tagadja. Az ügy folytatódik.

 A nagy-britanniai Izrael-lobbi - lerántja a leplet egy brit csatorna

 

Megint csak kiderül, hogy a gonosz „náciknak”, „antiszemitáknak” és „rasszistáknak” van igazuk. Hiszen ezek az „elvetemült” emberek régóta mondják, hogy a nyugati világ mindenkori kormányai szinte kivétel nélkül a cionista zsidóság uralma alatt állnak. És most ugyanezt hallottuk a Channel 4 csatornán (mely nem a BBC-hez tartozik, ahogy korábban tévesen írtuk - a szerk.) 16-án este, amikor is a nézők egy riportot láthattak Nagy-Britannia Izrael-barát lobbija belülről címen (az eredeti cím: Inside Britain's Israel Lobby).

 

A műsorban az igazságnak megfelelően bemutatták, hogy a zsidók uralják a szigetország összes nagy pártját, a bankok és a média legnagyobb részét, hatalmas pénzek fölött rendelkeznek, és ellenfeleiket az antiszemitizmus vádjával igyekeznek elhallgattatni. Ismerős, ugye?

Mondanom sem kell - pontosan a fent említett forgatókönyv szerint -, beindult a cionista kórus és az antiszemitázás. A Community Security Trust, egy „zsidóellenes” megnyilvánulásokat „figyelő” szervezet azon háborgott, hogy a műsor készítői „egy órán keresztül célozgattak az izraeli pénzemberekre, akik befolyásuk alatt tartják a Konzervatív- és a Munkáspártot, valamint a brit média megfélemlítésére törekednek, és az antiszemitizmus vádjának állandó hangoztatásával fojtanak el minden ellenük irányuló kritikát.” Pontosan így van, cáfolni is képtelenség a nyilvánvaló tényeket. 
A Brit Cionista Szövetség elnökhelyettese, Jonathan Hoffman szerint a műsor az unalomig ismert antiszemita kliséket ismételgette a „zsidó összeesküvésről”. "Miről is szólt ez a program? – tette fel a kérdést Hoffman a cionista szervezet honlapján. Elhangzottak a vádak a pénzről, no és persze semmiféle összeesküvés nem teljes a piszkos haszonra törekvés bemutatása nélkül. Ha pedig Izrael is bejön a képbe, még jobb” – írta az észt osztó cionista, aki megpróbálta iróniával elütni a dolgot, arra azonban képtelen volt, hogy megcáfolja az adásban elhangzott állításokat, például azt, hogy fajtársaik elképesztő összegeket utalgatnak rendszeresen a brit képviselők számlájára. A szokásos cionista módszer: megkísérlik nevetségessé tenni ellenfeleket, akikről továbbá azt akarják elhitetni, állításaik „unalomig ismertek” (holott nyilvánosan nemigen hangozhatnak el), ezen kívül pedig hogy „összeesküvés-elméleteket gyártanak” – azaz összefüggéseket merészelnek feltárni. Ez az évtizedekig jól működő elhiteltelenítő beszédmód azonban mára már kifulladt és nevetségessé vált, az Izrael-párti lobbi pedig meztelenné vált - legalábbis Nagy-Britanniában.
Likud Viktor HírTV-je, vagy Széles Echója vajon mikor készít egy hasonló riportot?

 

Perge Ottó – Háárec nyomán